Laddar Evenemang
Föreningen Folkets Park i Örebro hälsar dig varmt välkommen till dans på Regnbågen i Brunnsparken till ett av Sveriges mest populära dansband.
Speltiden är 19:00-23:00
Entrépris 200:-
Förköp via www.tickster.com. Förköp tas emot i dörren till höger i entrén.
Betalning via kort eller swish. Vid betalning med kontanter ser vi gärna att man har jämna pengar. Swishbetalning skall göras i anslutning till entrén och räknas EJ som förköp. Alla betalningssätt utom förköp går i vänstra dörren i entrén.
Vårt café, Folkets Café, på Regnbågen har öppet och erbjuder smörgåsar och fikabröd samt varma och kalla drycker. I slutet av kvällen serveras korv med bröd.
Har du allergi eller liknande? Kontakta cafépersonalen innan pausen så skall vi försöka tillgodose dina önskemål.
Hotellerbjudande:
I samband med våra danskvällar går det att boka boende på Scandic Väst till förmånligt pris i mån av plats, det bokas via https://www.scandichotels.se/…/orebro/scandic-orebro-vast
Goodmorning Hotel erbjuder rabatterat pris om man bokar rum via telefon och uppger att man ska dansa i Brunnsparken.
Har du husbil eller husvagn och vill besöka oss så finns möjlighet, i mån av plats, att koppla in sig på vårt elskåp. Kostnad är för närvarande 80:- per natt. El skall betalas med swish vid ankomst och ange registreringsnummer på bilen/vagnen samt datum du anlänt. Maila info@brunnsparken.com för att få ett digitalt parkeringstillstånd.
Alla våra danser sker i samarbete med ABF.
ÅLDERSGRÄNSER: Rekommenderad ålder utan målsman är 16 år. Ingen nedre åldersgräns i målsmans sällskap, barn under 15 år fri entré, 15-19 år halv entré. I målsmans sällskap är yngre barn också välkomna, då gäller följande; Dansgolvet är INTE en lekplats, risk för att bli skadad och att skada andra finns om man använder dansgolvet för lek och spring. Vi tillämpar Miljönämndens regler gällande tillåten ljudvolym och de rekommendationer som gäller för personer över 13 år, vilket är 100 dbA ekvivalent nivå. För personer under 13 år gäller något lägre gränsvärden, och det blir då upp till var vuxen att se till att skydda sitt barn på lämpligt sätt.
Av BRANDSÄKERHETSSKÄL avråder vi från att ta med sig ombyteskläder, stora väskor, ombytesskor mm in i danssalongen. Vi erbjuder en gratis garderob och det finns både obemannad och bemannad sådan. Så lite material som möjligt som kan brinna ska vara i danssalongen.
Dansfotografer kan förekomma vid våra danser. Dansfotografer ska anmäla till arrangören att de tänker fota vid dansen i god tid innan evenemangets start. Foto är tillåtet men inte att filma dansgästerna. Att filma bandet är tillåtet förutsatt att man har bandets godkännande att göra det.
Alla våra danser sker i samarbete med ABF
Vi är en del av Dansarrangörsnätverket inom Folkets Hus och Parker